teisipäev, 21. oktoober 2014

VÄRVIDE NÄDAL.

  Väiksed oravad töötamas...





  Jooksuvõistlust korraldamas. Esmalt tuli joonistada rajad ja siis võis võistlus alata.



 TÄHELEPANU, VALMIS OLLA! START...
 14.oktoobril kalendris kolletumispäev. Sel nädalal oli lasteaias värvide nädal.

Esmaspäev - sinine, teisipäev - kollane, kolmapäev - roheline, neljapäev - punane, reede - kirju päev. Õppisime sel nädalal ka midagi õues. Vaatlesime erinevate puude lehti, õppisime puude nimesid, korjasime taime ja puude  lehti jne.
Päevad olid meil jaotatud nii: esmaspäeval  rääkisime veest; teisipäeval õhust, tuulest, pikesest, kuust, tähtedest. Kolmapäeval maast, taimedest, neljapäeval tulest ja inimestest; kuidas nad loodust hoida saavad ja reedel oli kokkuvõtete tegemine. Nädala jooksul valmis meil ka kena pilt, mida iga päev vastavalt teemale täiendasime.
  Veepäeval tegime õues katse, mis püsib vee peal ja mis ei püsi. Lapsed said ise kive, lehti jne. otsida ja nendega katsetada. Põnevust oli palju. Nõu täitus huvitavate leidudega ja vesi muutis värvi. Hoidsime seda ka päeva toas, selgus et seda vett enam juua ei saa. Vesi oli roiskunud.






















 Katse tehtud asume jälle tööle..


 Kolmapäeval tegime oma tööd väljas. Ilm oli tuuline ja kõle, aga õnneks vihma ei sadanud. Tööd tegime korda mööda, sest tuul tahtis töid vägisi minema viia. Kindad tuli käest võtta, otsida rohelisi lehekesi, taimekesi ja maapind liivaga üle puistata.
          Lapsed tööhoos....















Nädala lõpuks olid meil valmis saanud kirevad tööd. Ilusad värvikirevad nagu sügis.

            ILUSAT KIRJUT SÜGIST!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar